Jste zde

Domů » Leogang

Leogang - nabídka aktivit

Region Saalbach s částí obce Leogang
Autor: Ravas51

Leogang je malá obec obklopená majestátními horami, nacházející se v regionu Salcbursko. Celá oblast nabízí řadu ubytovacích zařízení ve všech cenových kategoriích. Od jednoduchých prázdninových bytů, přes rozlehlé chaty až po komfortní hotely.

V Leogangu najdete klid a odpočinek, ale můžete současně vykonávat mnoho sportovních aktivit. Síť turistických cest zahrnuje asi 400 km značených a dobře udržovaných stezek. Od lehkých procházek až po náročné výstupy, můžete zde vyzkoušet opravdu všechno. Cyklisté najdou v této rekreační oblasti také perfektní podmínky. V okolí je mnoho výletních míst i mnoho pamětihodností, kam se můžete vydat pěšky i na kole.

Když napadne první sníh, krajina se blyštivě třpytí. Pohled na zasněžené svahy a lesy, jemný prašan, slunce a modrou oblohu potěší jistě každého lyžaře. Nádhernou zimní krajinu můžete poznat pěšky nebo třeba na sněžnicích.

V lyžařské oblasti Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang je pro lyžaře a snowboardisty připraveno více než 200 km sjezdovek a spousta moderních vleků a lanovek. Běžkaři si příjdou na své na dobře upravených tratích kolem městečka. Vedle sáňkování si můžete vyzkoušet třeba i jízdu na saních tažených psím spřežením.

Region Saalbach s částí obce Leogang
Autor: Ravas51
Geografie: