Jste zde

Domů » Léto

Zážitky v přírodě

Paraglidisté v oblasti Saalbach - Hinterglemm
Autor: Cranker

Možnost létat vzduchem, to byl odjakživa sen lidstva. Zkušení, certifikovaní tandemoví piloti se starají v této horské oblasti o to, aby se tento sen stal skutečností. Jejich cílem je ukázat vám z ptačí perspektivy báječný svět kolem Leogangu. Nebojte se a vyzkoušejte paragliding v nádherné letní nebo zimní přírodě oblasti Saalbach - Hinterglemm.

Další dobrodružství, které můžete ve zdejší přírodě prožít, najdete například v lanovém centru Saalbach – Hinterglemm. Jedná se lanové překážky postavené na kmenech stromů. Několik metrů nad zemí se tak můžete pokusit o mnoho různých individuálních výkonů, výkonů ve dvojicích nebo i týmové spolupráce. Takováto lanová centra nabízí perfektní základnu i pro nejrůznější motivační semináře, školení a týmové akce team buildingového charakteru.

Outdoor Team Geisler, největší rakouské lanové centrum, se nachází u hotelu Gut Brandlhof v Saalfeldenu. Centrum Over the Top - Hermann Oberschneider, s vysokými lany ukotvenými na stromech, se nachází u hotelu Krallerhof v Leogangu.

Oblast nabízí také hodinové, půldenní i celodenní vyjížďky na haflingských koních anebo na teplokrevnících, pro děti jsou připraveni poníci. Jízdu na koni si můžete vyzkoušet v Leogangu, konkrétně na statku Millinghof, kde se nabízí jízda na koni pro děti i dospělé a kurzy pro začátečníky.
V Saalfeldenu na vás u hotelu Gut Brandlhof čeká vlastní hřebčín s jezdeckou halou, i zde vám nabídnou vyjížďky s instruktory. Dalším místem je třeba také Island Reiterhof v Pabing – Saalfeldenu.

Místo

Outdoor Team Geisler, Saalfelden 47° 28' 51.9204" N, 12° 49' 56.6976" E
Location