Jste zde

Domů » Leogang

Zážitkový park v Leogangu

Zážitkový park v Leogangu

Sinne Erlebnispark v Leogangu se otevírá veřejnosti každoročně začátkem června a nejlépe se k němu dostanete z místní části Hütten osmimístnou kabinkovou lanovkou na Asitz. Park najdete u její střední stanice.

V zážitkovém parku se mohou rodiče a děti těšit na jedné straně z krásné vyhlídky na okolní krásnou přírodu a na straně druhé mohou přírodu prozkoumat všemi svými smysly. Poznáte na přibližně 25 stanicích "jak oko vidí, ucho slyší, nos čichá, kůže cítí, prsty se dotýkají, nohy jdou, ruka ohmatává, mozek myslí, plíce dýchají, krev pulzuje a tělo se houpe".

Sinne Erlebnispark - zábavní park se nachází u střední stanice lanovky vedle alpských luk a částečně i v lese, občerstvení nás očekává na Stöcklalmu.

V parku vás také očekává vodní svět Leo‘s Wasserwelt s vodopádem a s Kneippovými lázněmi, vhodně zakomponovanou stezkou pro chůzi na boso, se stezkou s 80 - 100 druhy alpských rostlin, stromů, keřů, květin, alpských bylin i bylinek do kuchyně.

Smyslový park je určen skutečně pro všechny věkové skupiny. Více než 25 stanic a zařízení, samostatně nebo ve skupinách budou zkoumat a testovat naše smyslu. Dá se tu trávit dlouhý čas, stejně jako se „učit za pochodu“. Informační tabule nás seznámí s jednotlivými stanovišti parku. Aktivujme své smysly!

Zážitkový park v Leogangu
Geografie: