Jste zde

Domů » Zima » Zábava, akce

Výlety do bazénů

Bazén - Aubad Fieberbrunn v okolí Saalfelden

I přes přítomnost kouzelných sjezdovek Skicirkusu Saalbach Hinterglemm Leogang máte pocit, že lyžování a snowboarding nejsou pro vás to pravé? Není nic lepšího, než strávit čas s rodinou u bazénu, v parní lázni nebo v sauně. Tady je malý přehled těch nejlepších plaveckých bazénů a lázní v okolí.

Bazén s umělými vlnami v Zell am See
Vnitřní bazén má 74 m dlouhou obří skluzavku, skokanskou věž vysokou 3 m, odrazový můstek ve výšce 1 m, plavecký sportovní bazén o délce 25 m s masážními tryskami a s vířivkou, brouzdaliště pro malé děti o rozloze 33 m2 s pirátskou lodí ke hraní a parní lázeň. Bazén je vzdálen od Saalfeldenu zhruba 14 km.

Aubad Fieberbrunn
Na tomto místě si můžete užít 65 m dlouhé tunelové vodní skluzavky s vodními tryskami, dětské brouzdaliště, skokanskou věž, sluneční terasu, restauraci, vnitřní krytý sportovní plavecký bazén, masáže u venkovního bazénu s trávníkem, bazén s umělým vlnobitím, vnitřní krytý bazén s rozměry 12,5 x 25 metrů, dětský bazének s malou vodní fontánou, relaxační místnosti, masáže anebo solárium. Místo je vzdáleno asi 17 km ve směru na St. Johann in Tirol.

Optimum – Kaprun
Velkolepá možnost ke koupání v kryté hale i venku s vodou z lesního potoka, s obří skluzavkou, dětským koutkem, dětským bazénkem, parní lázní a slunnou restaurací "Die Insel".
"Saunový svět" s finskými saunami, parními kabinkami, aromatickou jeskyní, s teplou lázní a vířivkou, Kneippovým bazénem, velkým bazénem vnitřním a venkovním, infračervená kabina s barevným světlem, to je jen malý výčet zdejšího zařízení. Místo je vzdáleno asi 25 km ve směru na Zell am See.

Alpské termální lázně Gastein
Šest různých tematických zážitků a druhů ozdravění je nabízeno návštěvníkům na ploše téměř 32 000 m2 v Alpentherme Gastein, kde umožňují hostům také individuální užití léčebných postupů podle jejich specifických potřeb, tak říkajíc na míru. Lidé, kteří chtějí relaxovat a odpočívat, se zde budou cítit v tomto klidném lázeňském zařízení velice dobře.

Rodiny s dětmi, které hledají zábavu a rozmanitost, se určitě rozhodnou pro lázeňskou zábavu spojenou s návštěvou Multimedia - Domu a vodních skluzavek. Pokud byste přitom dostali chuť na něco dobrého, čeká na vás prosklený bar Ice Cube s pohledem na ohromující panorama Alp. Alpský vodní svět Alpen Therme Gastein představuje pro každého návštěvníka opravdový zážitek. Místo se nachází asi 50 km směrem na Zell am See a poté dál směrem na Gastein.