Jste zde

Domů » Leogang

Turistika v Saalfeldenu a Leogangu

Saalfelden - Leogang - krásná krajina

Nekonečný turistický ráj Saalfelden - Leogang na vás čeká spolu se svými 400 km značených a dobře udržovaných turistických tras, se spoustou útulných horských chat s vydatným občerstvením a s mnoha malými dobrodružstvími v nadmořské výšce až do 2600 metrů. Tady zažijete dovolenou bez stresu, plnou zážitků z místní přírody a krajiny.

Ať už si vyberete lehké procházky, pěší turistiku, trekking nebo náročné stoupání – tady je ráj pro všechny milovníky hor. Každý všední den se v Leogangu nebo v Saalfeldenu můžete vydat po okolních horách s doprovodem. Speciálně vyškolení průvodci vám ukážou zdejší fascinující hory po snadno schůdných turistických stezkách nebo i na stezkách pro náročné. Ať už rodiny s dětmi, rekreační turisté nebo nároční sportovci – všichni návštěvníci si tu najdou něco každý den v týdnu.

V tomto nádherném světě hor kolem Saalfeldenu a Leogangu samozřejmě najdete několik útulných chat na horských pastvinách. Stačí si jen dát na malou chvíli pauzu a vychutnat opravdu lahodné místní pochoutky, daleko od stresu a shonu každodenního života.

Geografie: