Jste zde

Domů

Sobotní nabídka Power of zehn

Saalbach, Rakousko

Hledáte inspiraci? Můžeme vám pomoci! Za pouhých 10 (ano, DESET!) euro najdete každou sobotu v této zimní sezoně ve třech lyžařských oblastech své lyžařské nebo snowboardové štěstí. Na Kitzsteinhornu, ve Schmittenu a ve Skicircusu Saalbach Hinterglemm Leogang.

Senzační nabídka platí pro všechny osoby mladší 19 let. Každou sobotu mladí lyžaři a snowboardisté zaplatí pouze 10 euro.

Power of zehn (Síla deseti) určuje směr ve třech známých lyžařských střediscích v Alpách. Ve Skicircusu na vás například čekají rovnou dva vynikající snowparky: Nitro Snowpark v Leogangu a kompletně nově vybudovaný Nightpark u nové lanovky Unterschwarzachbahn v Hinterglemmu. V lyžařském areálu Schmitten si zase můžete vylepšit svůj styl ve funparku Rome Park Schmitten. Na Kitzsteinhornu se nacházejí tři snowparky na ledovci a u lanovky Sonnenkarbahn je U-rampa anebo Volvo Ice Camp.

Takže, rychle utíkejte do Pinz Gao. Neboť, jak řekl už čínský filozof Konfucius: "I ta nejdelší cesta začíná prvním krokem" a také "Kamkoli jdete, jděte s celým svým srdcem".