Jste zde

Domů » Leogang

Saalbach Hinterglemm Leogang

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang

Lyžařský areál Saalbach Hinterglemm Leogang je místo se samými superlativy. Přes 200 km sjezdovek, 55 vleků a lanovek a to všechno bez čekacích front slibuje v největším rakouském souvislém skiareálu perfektní zimní dovolenou.

Nekonečné lyžování, a to zcela bez aut, protože vleky vyvezou lyžaře a snowboardisty přímo z městských center až do "vzdušných" výšek. Upravené sjezdovky od mírných svahů až po černě značené tratě Světového poháru, funparky, závodní dráhy nebo sjezdovky s muldami. Skibus zdarma pendluje po celém lyžařském areálu Skicircus a večer doveze unavené zimní sportovce zpátky do místa ubytování.

Kromě jedinečné lyžařské oblasti Skicircus nabízí Saalbach Hinterglemm také mnoho dalších aktivit. 40 km značených turistických cest, čtyři osvětlené sáňkařské dráhy a celá škála kulturních akcí, to už je jistě zajímavá nabídka.
Ať už hledáte aktivní dovolenou nebo odpočinek - Saalbach Hinterglemm je pro vás rozhodně tím správným místem. Nabízí jak v zimě tak i v létě ideální prostředí pro vaši vysněnou dovolenou.