Jste zde

Domů » Saalbach - Hinterglemm

Rodinná dovolená v Saaalbach - Hinterglemmu

Rodinná dovolená v Saaalbach - Hinterglemmu

Na idylickém konci údolí Saalbach - Hinterglemmu vznikl zábavní park pro celé rodiny s dětmi. Hned vedle horské restaurace Lindlingalm je postaveno hřiště plné dobrodružství - "Schnitza's Holzpark", kde je hlavním prvkem dřevo.

Vkusně umístěný park s alpským minigolfem, dojnou krávou Tamarou, kuželkami, s hrami rozvíjejícími rovnováhu a motorické dovednosti i těch nejmenších návštěvníků a mnoho dalších her se dřevem i ve vodě, to je úchvatné dobrodružství pro všechny milovníky zábavy.

Venkovní bazénový komplex "Käpt´n Hook" zase nabízí unikátní koupaliště pro malé i velké návštěvníky s divokou vodou, šplhací sítí, masážními stolky, houpačkou, tobogánem se světelnými a zvukovými efekty nebo s bazénem s vlnami a skluzavkou. Najdete zde také hřiště na plážový volejbal a venkovní kino pro děti.

Na vzrušující zábavné Montelino stezce mezi horní a střední stanicí lanovky Kohlmaisgipfelbahn v Saalbachu čekají na rodiny s dětmi dvě stanice s hrami. Velké i malé děti se ponoří do nádherného příběhu malého klauna, který přišel o svůj úsměv.

V dolní stanici lanovky Kohlmaisgipfelbahn obdrží děti prázdné krabice na hračky a dále následují instrukce moudré sovy. Lanovkou se návštěvníci dostanou pohodlně nahoru na vrchol Kohlmais, kde je už bude očekávat první zastávka. Zde čeká na malé i velké spousta her. Od pavučiny až k házení na cíl, přes hroznýše až po loutkové divadlo, od veverčího hnízda přes obří skluzavku až po cirkusovou arénu.

Vzrušující dobrodružství pro všechny návštěvníky se nabízí na okružní trase "Berg Kodok", kdy se vydáte po stopách tajemného Kodoka na vrchol Reiterkogel. Vybaveni herním pasem, který je zahrnut v ceně jízdenky na lanovku, budete hledat ukradený kloubouk. Budete se řídit pokyny, které vás dovedou až k legendární truhle s pokladem.