Jste zde

Domů » Zima

Odpočinek a zábava ve Skicircusu

Saalbach Hinterglemm Leogang - volný čas

Nabídka pro tělesný i duševní odpočinek je individuální – od prvotřídních wellnes hotelů přes procházky na sněžnicích po zasněžených lesích až po romantickou projížďku na saních tažených koňmi.

Ležet na slunci a jen tak relaxovat na pohodlné terase horské chaty s nádherným výhledem na okolní dvoutisícové vrcholky, to je garance dokonalého odpočinku. Ve Skicircusu se stará více než čtyřicet lyžařských chat o kulinářské požitky svých hostů a připravují se zde také regionální speciality v příjemné atmosféře.

Ti, kteří hledají akci a pulsující noční život, najdou nepřebernou nabídku možností v horských chatách, při aprés-ski, nebo v nesčetných hospůdkách, barech a při akcích s živou hudbou.

Také mnoho proslulých akcí se postará o skvělou náladu. Například velká událost Sport 2000 Snow Mania, kdy si můžete podle svého přání a nálady vyzkoušet zbrusu nový zimní sportovní materiál. Nebo legendární festival elektronické hudby, "Rave on Snow". Sportovní událostí zimní sezóny jsou pak určitě "Swatch Snow Mobile Race", "Nitro Snowpark Weekends" nebo mezinárodní lyžařský maraton "Mountain Attack".

Saalbach Hinterglemm Leogang - volný čas