Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Zur Dorfschmiede, Hinterglemm

Rakouský hotel Zur Dorfschmiede

Hotel Zur Dorfschmiede se nachází v centru městečka Hinterglemm. Nejbližší lyžařský vlek a běžkařské stopy jsou vzdáleny 100 m od hotelu, zastávka skibusu 150 m.

Tento tophotel s rustikálním šarmem je ideální pro rodiny, rekreační sportovce, milovníky wellness i přátele přírody. K dispozici je recepce, přijímací hala, výtah, restaurace pro hotelové hosty ve 2. poschodí, hotelový bar, hotelová lyžařská škola a půjčovna lyží za poplatek. Parkoviště je zdarma, garáž za poplatek 6 euro/den.

V ceně ubytování je krytý bazén s dětským bazénem, parní sauna, finská sauna. Za poplatek solárium, masáže, fyzioterapie a kosmetika v hotelu Alpine Palace. Veškerou nabídku "Health-Center" a wellness centra hotelu Alpine Palace mohou hosté využívat za poplatek.

Pokoje mají vanu nebo sprchu a WC, fén, župany, rádio, telefon, kabelovou televizi, sejf. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Stravování: Polopenze - přípitek na přivítanou, snídaňový bufet se studenými a teplými pokrmy a biokoutkem. Denně od 16:00 do 18:00 svačina pro lyžaře, večeře formou menu o 4 chodech s možností výběru ze 3 hlavních jídel, denně salátový bufet, příležitostně dezertový bufet, 1 x za týden selský bufet a galavečeře.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Zur Dorfschmiede - možnost ubytování

Komentáře

Čistý hotel s přátelským personálem, vhodný pro rodiny s dětmi. Pokoje byly dostatečně velké pro 2 dospělé a 2 malé děti, byli čisté a dobře vybavené. Pěkný bazén v suterénu hotelu. Děti si mohly vybrat z různých pokrmů.