Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Tiroler Buam, Saalbach

Rakouský hotel Tiroler Buam v zimě

Hotel Tiroler Buam se nachází v místní části Saalbachu - Jausern, centrum Saalbachu je asi 3,5 km daleko. Přímo naproti hotelu je stanice kabinkové lanovky Schönleiten, která vás vyveze do skiareálu Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang. Při dobrých sněhových podmínkách je možný sjezd na lyžích až k domu.

K zařízení hotelu patří recepce, přijímací hala, společenská místnost s kachlovými kamny, hospůdka, jídelna, restaurace à-la-carte, bar, internetový koutek (za poplatek), Wi-Fi v restauraci (zdarma s vlastním notebookem), lyžárna s vysoušečem bot, parkoviště zdarma.

Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum s finskou saunou, parní lázní, infračervenou kabinou a odpočinkovou místností. Za poplatek je solárium.

Všechny pokoje jsou nekuřácké, v tyrolském stylu a k jejich vybavení patří sprcha nebo vana a WC, fén, rádio, telefon, kabelová TV. Některé jsou s balkónem.
Apartmány mají navíc vybavený kuchyňský kout, oddělenou ložnici.

Stravování: Vlastní nebo polopenze - snídaně formou pestrého bufetu s domácími bioprodukty, večeře o 3 chodech výběrem z menu, se salátovým bufetem. 1x týdně se koná fonude večer a 1 x týdně bufet se specialitami.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Tiroler Buam s jídelnou
Rakouský hotel Tiroler Buam - ubytování

Místo

Hotel Tiroler Buam 47° 22' 47.4096" N, 12° 40' 40.0476" E
Location