Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sonnalp, Hinterglemm

Rakouský hotel Sonnalp

Hotel Sonnalp leží cca 500 m od centra obce Hinterglemm. Nejbližší lyžařské vleky jsou vzdáleny asi 250 m od hotelu, zastávka skibusu je v bezprostřední blízkosti hotelu.

Hotel se vyznačuje obzvláště pohostinnou atmosférou. Najdete v něm recepci, výtah, prostorný hotelový bar, internet, restauraci, vinotéku, "Eskimobar" a vinný/koktailový bar. K hotelu patří také sluneční terasa, parkoviště zdarma a garáže (5 euro/den).

V ceně ubytování je nabídka wellness, kde najdete krytý bazén, saunu, parní lázně a infračervenou kabinu. Za poplatek je masážní vodní postel, solárium a masáže.

Hotelové pokoje (21 - 26 m2) disponují vanou nebo sprchou a WC, fénem, telefonem, sejfem (v ceně), rádiem a televizí. Některé pokoje jsou s možností přistýlky.
Dětské postýlky jsou zdarma (nutno předem objednat).

Stravování: Polopenze - přípitek na přivítanou, snídaňový bufet s biokoutkem, od 16 – 17 hod. svačina (polévka), večeře formou menu o 4 chodech se salátovým bufetem a sýrovým koutkem. Hotel pořádá 2x za týden bufetový večer a 1x za týden dezertový bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Sonnalp - možnost ubytování

Komentáře

Hotelová obsluha byla i přes velký počet hostů bezproblémová. Měli jsme dobrý pokojový servis, pěkný bar, dobré a pestré jídlo. Bohatý bufet byl také během odpoledne.