Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Schörhof, Saalfelden

Rakouský hotel Schörhof v zimě

Hotel Schörhof se nachází na slunečném místě, přímo u vjezdu do městečka Saalfelden. Místní centrum s nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené asi 2 km. Lyžařský areál Skicircus Saalbach Hinterglemm je cca 11 km daleko, nejbližší běžkařské stopy 80 metrů. Zastávka skibusu, který vás zdarma doveze k lanovce Asitzbahn v Leogangu, je přímo před hotelem.

Alpský hotel nabízí k ubytování více než 50 pokojů. K jeho zařízení dále patří lobby s recepcí, výtah, restaurace a bar, lyžárna. Bezplatné parkování je k dispozici v závislosti na dostupnosti, garáž je k dispozici na vyžádání (€ 9 za den).

V ceně ubytování je krytý bazén s dětským bazénkem, wellness prostor s finskou saunou, křišťálovou jeskyní, parní lázní, Kneippovo koupelí, relaxační místností s vodními lůžky a vitamínovým barem. Za poplatek jsou masáže, kosmetické ošetření a jízda na koních pro děti do 15 let.

Komfortní pokoje (22 m²) jsou vybavené sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, internetovým připojením (za poplatek), trezorem, kabelovou TV, rádiem, balkónem. Možnost přistýlky.
Junior suity (2 - 4 osoby) jsou luxusněji zařízené, mají stejné vybavení jako pokoje, ale navíc rozkládací pohovku ke spaní.
Dětské postýlky jsou k dispozici zdarma (nutná rezervace předem).

Stravování: Polopenze - welcome drink, bohatá snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu o 4 chodech se salátovým a sýrovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Schörhof s bazénem
Rakouský hotel Schörhof - ubytování

Místo

Hotel Schörhof 47° 27' 15.6492" N, 12° 49' 56.2296" E
Location