Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Salzburger Hof, Leogang

Rakouský hotel Salzburger Hof v zimě

Hotel Salzburger Hof se nachází v bezprostřední blízkosti dolní stanice lanovky Asitz Gondelbahn s přímým vstupem do střediska Leogang-Saalbach-Hinterglemm. Centrum Leogangu je vzdálené asi 3,5 km. Skipas je možné zakoupit v hotelu.

Komfortní hotel má 95 pokojů, několik restaurací, vinný sklep, bar, krb, zimní zahradu, lyžárnu, výtah, parkoviště a garáže. Pro děti je k dispozici velká dětská herna se stolním fotbalem a stolním tenisem.

V ceně ubytování je 400 m2 velké wellness centrum s panoramatickým výhledem, patří k němu venkovní vyhřívaný bazén (10 x 5 m), Whirlpool, aroma parní lázeň, finská sauna, sanarium, různé sauny, vitaloáza, infračervená kabina a fitnessraum, Za poplatek jsou masáže, solárium, kosmetika.

Pokoje (cca 24 m2) jsou světlé a nekuřácké, velmi dobře vybavené vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, kabelovou televizí, některé pokoje mají rádio, sejf, internetové připojení WLAN, župany a ručníky do sauny. Některé pokoje jsou s balkónem.
K dispozici jsou také rodinné pokoje, které jsou vybavené stejně, ale jsou prostornější (cca 30 m2).
Rodinné apartmány (cca 45 m2) mají ložnici pro rodiče a dětský pokoj s palandou.

Stravování: Polopenze - bohatý snídaňový bufet, odpolední svačina 15:00 - 17:00, večeře výběr z menu o 4 chodech, denně sýrový a salátový bufet. Na přání je možná dietní strava.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Salzburger Hof s bazénem
Rakouský hotel Salzburger Hof - možnost ubytování