Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Rupertus, Leogang

Rakouský hotel Rupertus v zimě

Hotel Rupertus se nachází na klidném místě, cca 3 km od centra města Leogang. Dolní stanice lanovky Asitzbahn leží asi 200 m daleko, při dobrých sněhových podmínkách je sjezd na lyžích možný až k domu. Turistické a běžkařské trasy vedou přímo kolem hotelu.

Rodinně vedený hotel má 38 pokojů, lobby s otevřeným krbem, restauraci, denní bar, parkoviště a garáž (5 euro/noc).
Vedle hotelu leží jezero v létě vhodné ke koupání se samostatným dětským bazénem, dřevěnou sluneční terasu s ovocnou zahradou, pergolu se zahrádkou s bio-kořením.

V ceně ubytování je wellness centrum se saunou, parními lázněmi, odpočinkovou místností a barem s bylinnými čaji, posilovna, stolní tenis, hřiště na volejbal, basketbal a fotbal, aktivní program jako např. nordic walking, step aerobic, bodystyling s míčem. Za poplatek jsou solárium, masáže, zdravotní gymnastika, koupele, různé zábaly.
Pro děti od 3 let je k dispozici miniclub v hlavní sezóně.

Komfortně zařízené pokoje (cca 20 - 25 m2) se nacházejí v hlavní budově a jsou vybavené rádiem, sejfem, telefonem, kabelovou televizí, vanou nebo sprchou, WC a balkónem.
Rodinné pokoje (cca 44 m2) jsou vybavené stejně, ale mají 2 ložnice.
Junior suity (cca 45 m2) mají prostorný obývací pokoj/ložnici s internetovým připojením, sprchu, WC, fén, kosmetické zrcadlo, balkón nebo lodžii a kachlová kamna.

Stravování: Polopenze - pestrý snídaňový bufet s bio-produkty od místního sedláka, odpolední koláče, večeře formou výběru z menu o 4 chodech (na výběr ze 3 hlavních pokrmů, 1 z toho je bio) se salátovým bufetem. 1 x týdně se koná grilování, fondue nebo italský večer.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Rupertus v létě
Rakouský hotel Rupertus - možnost ubytování

Komentáře

Hotel můžeme v každém případě doporučit. Hotel leží ve slepé ulici s mnoha loukami okolo, a ve vzdálenosti 50 - 100 m vede hlavní ulice a železnice. Nám to nevadilo, ale kdo je citlivý na hluk, neměl by si raději brát pokoj na severní straně. V hotelu není výtah, takže jsme museli do 3. podlaží chodit pěšky po schodech. Pro starší lidi to asi není vhodné. Hotelový personál byl vždy milý. Hotel je veden 3 členy rodiny Herzogovi, takže atmosféra je velmi rodinná. Od prvního dne je člověk oslovován jménem. Také zvláštní přání nám byla splněna bez problémů.