Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Reisinger, Hinterglemm

Rakouský hotel Reisinger

Hotel Reisinger se nachází v centru střediska Hinterglemm, v jeho blízkém okolí se nacházejí nákupní a zábavní možnosti. Ke kabinkové lanovce Reiterkogelbahn a k zastávce skibusu je to od hotelu asu 100 metrů. Vedle hotelu (1050 m.n.m.) vedou také běžkařské stopy.

Hotel Riesinger disponuje 27 pokoji, jídelnou, pobytovou místností, kabelovou televizí a domácím barem. Parkování je u hotelu zdarma.
Hotelová hospůdka "Wedelstube" je oblíbeným místem pro setkávání milovníků hudební zábavy, další bary jsou v okolí hotelu. Asi 150 m od domu je vzdálená lyžařská škola a půjčovna.

Všechny pokoje jsou rustikálně a účelně vybaveny, mají sprchu, WC, kabelovou TV, telefon, některé mají balkón.
Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, večeře výběrem z menu o 3 chodech. 3x týdně salátový bufet, 1 x týdně večeře při svíčkách.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Riesinger - možnost ubytování

Komentáře

Byla to pěkná a příjemná dovolená. Kdykoliv bysme sem jeli znovu. Pokoje jsou pěkné a velké, a také čisté. Hotel se nachází v údolí, lokality pro zajímavé výlety jsou vzdáleny do 20 km. V hotelu nejsou žádné sportovní možnosti. Ve městě je krytý bazén a minigolf. Lyžařská lanovka se nachází přímo před hotelem.