Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Pinzgauerhof, Hinterglemm

Rakouský hotel Pinzgauerhof

Hotel Pinzgauerhof se nachází v centru městečka Hinterglemm. Při dobrých sněhových podmínkách je možné na lyžích dojet až k hotelu. Skipasy jsou k zakoupení na recepci.

Útulný hotel s rodinnou atmosférou je vybaven v rustikálním stylu. Má celkem 40 pokojů, pobytovou místnost, TV místnost, bar, krbová kamna, jídelnu a výtah, parkoviště a garáže (za poplatek).
Hotel příležitostně pořádá zimní aktivní programy jako např. procházky se sněžnicemi (částečně za poplatek).

Všechny pokoje jsou nekuřácké a světlé, jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, rádiem, kabelovou televizí, "dětskými chůvičkami" (k zapůjčení na recepci), županem. Některé z pokojů mají balkón.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, večeře formou menu o 4 chodech, denně salátový bufet. 1 x za týden hotel pořádá galavečeři.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Pinzgauerhof - možnost ubytování

Komentáře

Je to celkem dobrý 3-hvězdičkový hotel s hezkým výhledem na hory. Výhodou byla blízkost lanovky. Pokoje byly pravidelně uklízeny, včetně výměny ručníků. Bylo možné využívat krytý bazén se saunou v sousedním hotelu ,Zur Dorfschmiede. Kromě toho byly v nabídce turistické výlety a dětský program. Jídlo a pití bylo dobré.