Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Leonhard, Leogang

Rakouský hotel Leonhard

Hotel Leonhard se nachází cca 2 km od centra městečka Leogang, kde se nachází velké množství obchodů. Dolní stanice lanovky Asitzbahn a vstup do skiareálu Skizirkus Saalbach-Hinterglemm je 600 m daleko. Při dobrých sněhových podmínkách je sjezd na lyžích možný až k hotelu. Zastávka skibusu je u domu, nejbližší běžkařské stopy jsou vzdálené asi 500 m.

Hotel se nachází na klidném místě a disponuje celkem 100 pokoji. K jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, hospůdka, restaurace, bar, pobytová místnost, internetové připojení WLAN (zdarma) a parkoviště zdarma.

Nekuřácké pokoje (cca 25 - 35 m2) jsou vkusně vybavené vanou nebo sprchou a WC, fénem, županem, telefonem, rádiem, kabelovou televizí a balkónem. Některé mají možnost až 2 přistýlek. Dětská postýlka je na vyžádání za poplatek.

V ceně ubytování je stolní tenis a wellness centrum o velikosti 750 m2 s krytým bazénem, finskou saunou, biosaunou, tepidárium, parní lázní, solnou parní lázní, infračervenou kabinou, barem a 2 odpočinkovými místnostmi s vodními postelemi. Za poplatek je solárium, různé masáže a půjčování kol.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, večeře formou menu o 4 chodech se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Leonhard - ubytování
Rakouský hotel Leonhard - restaurace
Rakouský hotel Leonhard s bazénem
Rakouský hotel Leonhard se saunou
Rakouský hotel Leonhard v zimě