Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Interstar, Saalbach

Rakouský hotel Interstar v zimě

Hotel Interstar se nachází na klidném místě, v místní části Jausern, uprostřed romantického údolí Glemmtal. V centru města Saalbach, vzdáleném asi 2 km, se nacházejí restaurace, bary, kluby a diskotéky. Dolní stanice lanovky Schattbergbahn je 200 m daleko, zastávka skibusu cca 50 m. Při dobrých sněhových podmínkách je sjezd na lyžích možný až k hotelu. Nejbližší běžkařské stopy u Wildkarkogelu jsou vzdálené 3 km, v Hinterglemmu 7 km.

Hotel je útulně zařízený a nabízí luxusní atmosféru s celkem 40 pokoji. K zařízení hotelu patří recepce se sejfy, směnárna, výtah, dětská herna, televizní místnost, vyhřívaná lyžárna, kavárna, bar a restaurace. Je zde také vybavení pro pořádání konferencí. Dále mohou hosté využívat přístup na internet WLAN, pokojový servis, možnost praní prádla a parkoviště.

Hotelová wellness oáza nabízí bio parní lázně, finskou saunu, bylinkovou saunu se světelnou terapií, Luis Trenker infračervenou kabinu, whirlpool, odpočinkovou místnost a fitness. Za poplatek jsou masáže, solárium a kosmetické procedury.

Moderní a útulné pokoje (20 m2) jsou vybavené vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, rádiem s CD přehrávačem, satelitní televizí, DVD přehrávačem, internetovým připojením WLAN, sejfem a minibarem (za poplatek), balkónem nebo terasou. Každý pokoj má svůj kuchyňský kout s minibarem a kávovarem.
Superior pokoje jsou vybavené stejně, ale jsou prostornější (30 m2).
Rodinné pokoje (45 m2) mají obývací pokoj kombinovaný s prostorem ke spaní (rozkládací gauč) a oddělený dvoulůžkový pokoj.

Stravování: Polopenze - uvítací koktejl, pestrý snídaňový bufet, 3 x týdně večeře formou bufetu, jinak o 4 chodech výběrem z menu. 1x týdně se koná galavečeře. Vegeteriánská a dietní strava možná na objednávku.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Interstar - možnost ubytování