Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Glemmtalerhof, Hinterglemm

Rakouský hotel Glemmtalerhof

Hotel Glemmtalerhof se nachází v klidném centru městečka Hinterglemm. Nejbližší zastávka skibusu je vzdálená asi 150 m. Nejbližší lanovka je 100 m od hotelu, běžkařské stopy 1 km. Při dobrých sněhových podmínkách se dá k hotelu dojet i na lyžích.

Celkem 65 pokojů je rozděleno v hlavní a vedlejší budově Silvester (cca 10 m vzdálená), dále se zde nachází restaurace, kavárna, foyer s kamny a koutkem k posezení, denní bar, bar pro lyžaře, noční klub "Glemmerkeller" s živou hudbou každý den, internet (za poplatek cca 5 euro/hod.), lyžárna, výtah, parkoviště. Za poplatek je garáž - 6 euro/den.

Pro všechny hosty je v hlavní budově k dispozici wellness centrum, kde se nachází krytý bazén (10 x 7 m), finská sauna, biosauna, sanárium, parní lázně, infračervená kabina, odpočinková místnost a posilovací stroje, stolní tenis. Za poplatek je solárium, masáže, billiárd, večerní sáňkování, curling, bruslení.

Pokoje typu Herz Bube se nacházejí v hlavní budově, jsou určeny pro 2-3 osoby a najdete v nich vanu nebo sprchu/WC, fén, TV, telefon, WLAN, rádio, sejf.

Dvojlůžkové pokoje typu Herz König jsou určeny pro 2-4 osoby, jsou o něco prostornější než pokoje typu Herz Bube.
Ostatní pokoje se nacházejí ve vedlejší budově – v penzionu Silvester, jsou určeny pro 1-2 osoby, najdete v nich sprchu/WC, fén, TV, telefon, WLAN, rádio, sejf.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, odpolední svačina pro lyžaře (16 – 17 hod.), večeře formou menu o 4 chodech se salátovým bufetem, 1 x za týden se koná galavečeře, selský bufet, tématické večery s živou hudbou.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Glemmtalerhof s bazénem