Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Forsthofgut, Leogang

Rakouský hotel Forsthofgut

Hotel Forsthofgut se nachází asi 3 km od centra městečka Leogang, u vlastního jezera. Leží asi 200 m od lanovky Goldenbahn. sjezdovky vedou až téměř k hotelu, lyžařská škola je od hotelu vzdálená 150 m a běžkařské stopy začínají přímo u hotelu.

Rodinný komfortní hotel má elegantní atmosféru. K jeho zařízení patří lobby s recepcí, á-la-carte restaurace s tradiční kuchyní, kavárna, bar, sluneční terasa, výtah a parkoviště.
V ceně ubytování je wellness centrum (800 m2) kde najdete bazén, finskou saunu, biosaunu, parní lázeň, infračervenou kabinu, zážitkové sprchy, vodní postele, odpočinkovou místnost a terasu. Za poplatek jsou maséže, koupele, kosmetické procedury a solárium.

65 útulných pokojů (cca 28 m2) v rustikálně-romantickém stylu je vybaveno sprchou a WC, fénem, županem, pantoflem, telefonem, kabelovou TV, internetovým připojením a balkónem.
Suity (cca 55 m2) mají obytnou místnost, ložnici a samostatný dětský pokoj.

Stravování: Polopenze - bohatý snídaňový bufet, večeře formou menu o 5 chodech se salátovým, dezertovým a sýrovým bufetem. 1x týdně hotel pořádá tématický večer a galavečeři.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Forsthofgut - ubytování