Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alpine Palace, Hinterglemm

Hotel Alpine Palace, Hinterglemm

Hotel Alpine Palace je ideální pro strávení zimní dovolené v rakouském středisku Hinterglemm. Alpine Palace leží v centru městečka, na úpatí hory Reiterkogel. Hned vedle něj se nachází lyžařský vlek Reiterkogellift a při dobrých sněhových podmínkách je sjezd na lyžích možný až k hotelu. Hotel také umožňuje podnikání výletů vlastní helikoptérou z letiště v Salcburku.

V hotelu se prolíná moderní elegance a velkorysost se stylovými prvky. Rukopis architekta je patrný v celém hotelovém komplexu, takže hosté jsou neustále překvapováni skrytými detaily. Ve vstupní hale panuje příjemná atmosféra také díky křišťálovému lustru, doplňkům z přírodního dřeva a kůže a nevšedním sedačkám.

Zajímavostí tohoto hotelu je také místní vinařský sklep a restaurace s otevřenými kamny, kde šéfkuchař připravuje jídlo přímo před očima hostů (místní pokrmy a mezinárodní speciality). V místní hospůdce a restauraci budete nadšeni z nádherného výhledu na okolní Alpy. Dále zde najdete zimní zahradu a sluneční terasu.

V hotelu si můžete užívat komfort, luxus a wellness procedury. Místní spa centrum se rozkládá na ploše 2000 m2 a najdete v něm různé typy saun, salón krásy, venkovní bazén, venkovní jacuzzi a krytý bazén, římské parní lázně, bazény se slanou vodou. Posilovna je vybavena nejmodernějšími přístroji. Za poplatek je fyzioterapeutické a medicínské ošetření, kosmetika, masáže, solárium a kadeřník.

Pro děti je tu v zimě připraveno mnoho aktivit, venku i uvnitř. Mezi venkovní aktivity patří bruslení, koulování se nebo stavění sněhuláků. Pro děti od 3 let je zde připraven animační program v dětském klubu. Je možné si také domluvit hlídání dětí za poplatek.

Nekuřácké pokoje nabízejí komfort první třídy. Jsou moderně a velkoryse vybaveny koupelnou, WC, kabelovou televizí, přístupem na internet, župany, pantoflemi a balkónem.
Dvojlůžkové pokoje Delux (cca 40 m2) mají obývací pokoj/ložnici s obytným koutem.
Junior Suite (cca 50 m2) mají komfortní ložnici s obytným koutem.
Junior Suite Delux (cca 60 m2) mají ložnici s obytným koutem, oddělenou posuvnými dveřmi.
Alpine Suite (cca 86 m2) je s odděleným obývacím pokojem a ložnicí.
Palace Suite (cca 116 m2) je vybavená stejně jako Alpine Suite, ale má 2 ložnice.

(údaje jsou z roku 2010)

Hinterglemm, Rakousko