Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alpina, Hinterglemm

Rakouský hotel Alpina, Hinterglemm

Hotel Alpina je útulný, rustikální hotel na slunném místě. Leží v nadmořské výšce 1100 metrů, v blízkosti centra městečka Hinterglemm. Nejbližší lanovka Zwölferkogel je vzdálena asi 200 m, běžkařská stopa 400 m, zastávka skibusu 100 m. Při dobrých sněhových podmínkách je možné dojet na lyžích až k hotelu.

Hotel má domácí atmosféru a nabízí moderní komfort. Najdete zde recepci, jídelnu, domácí bar, sluneční terasu s kavárnou, výtah, lyžárnu a parkoviště zdarma. V ceně ubytování je také sauna, za poplatek je možné si objednat masáže.

Pokoje mají sprchu/WC, rádio a televizi. Některé jsou s balkónem.
Stravování: Polopenze - studený a teplý snídaňový bufet, večeře formou menu o 4 chodech s možností výběru (na výběr jsou 2 hlavní chody), denně salátový bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Alpina - možnost ubytování

Komentáře

Pokoje byly relativné velké, WC a koupelna jsou od sebe vzájemně oddělené, což nám přišlo příjemné. Zaměstnanci byli milí a snaživí. Obchod s potravinami je vzdálen o 2 domy dále, bar je přímo vedle hotelu. Ostatní zařízení jsou vzdáleny několik minut chůze. Lanovka je vzdálena cca 5 minut chůze. Hotel nenabízí kromě sauny žádné příležitosti pro trávení volného času.