Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alpin - Resort Reiterhof, Saalbach

Rakouský hotel Alpin - Resort Reiterhof v zimě

4-hvězdičkový hotel Alpin - Resort Reiterhof se nachází na pěší zóně v centru Saalbachu. Mnoho obchodů, barů, kaváren, restaurací a lékáren najdete v těsné blízkosti. Hotel nabízí ideální podmínky pro strávení dovolené s kombinací wellness, sport i relaxace.

Autobusová zastávka, stejně jako lanovka Schattberg X-Press, se nacházejí asi 150 metrů od hotelu, cvičný vlek jen 50 metrů. Při dobrých sněhových podmínkách je sjezd na lyžích možný až k hotelu. Nejbližší běžkařské stopy jsou ve vzdálenosti 500 m.

Hotelový resort byl v roce 2012 kompletně zrekonstruován a nabízí k ubytování 96 pokojů, které jsou rozmístěné ve 2 budovách, spojených podzemní cestou.

K zařízení dále patří vstupní hala a recepce, jídelna, hotelový bar, vinárna, různé společenské místnosti, výtahy a zimní zahrada. U hotelu je bezplatné parkování v závislosti na dostupnosti, stejně jako garáže.

V ceně ubytování jsou 2 fitness místnosti, tenisová hala a wellness centrum - krytý bazén, venkovní dřevěná sauna s bazénkem s ledovou vodou, bio sauna, Kneippova lázeň, turecké lázně s aromaterapií, dva hotpoty, džusový bar.

Za poplatek je solárium a masáže. Hotel má také vlastní lyžařskou školu "Snow Academy" a půjčovnu vybavení "Ski & Board Rental".

Dvoulůžkové pokoje (cca 23 m²) jsou umístěné v hlavní budově, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, telefon, trezor, kabelová TV, rádio a mini bar (nealkoholické nápoje v ceně).

Junior suity (2 - 4 osoby, cca 34 m²) mají stejné vybavení jako pokoje, ale navíc rozkládací gauč a balkón. Dětské postýlky jsou k zapůjčení zdarma.

Stravování: All inclusive - snídaně formou bufetu s teplými a studenými pokrmy a čerstvě vymačkaná pomerančová šťáva, 15:00 - 17:00 hodin après-ski občerstvení a bufet se sladkým pečivem, večeře formou tématických bufetů nebo o 4 chodech výběrem z menu se salátovým nebo předkrmovým nebo dezertovým bufetem.

Nápoje po celý den od 8:00 do 24:00 hodin: džusy, Fanta a Cola, balená voda, káva a čaj, kvalitní lahvová vína (červené i bílé), Prosecco, likéry, long drinky, točené pivo, pšeničné pivo, vitamínové šťávy.

(údaje jsou z roku 2012)

Rakouský hotel Alpin - Resort Reiterhof se vstupní halou
Rakouský hotel Alpin - Resort Reiterhof  s restaurací
Rakouský hotel Alpin - Resort Reiterhof s wellness
Rakouský hotel Alpin - Resort Reiterhof  - ubytování

Místo

Hotel Alpin - Resort Reiterhof 47° 23' 24.0468" N, 12° 38' 16.008" E
Location