Jste zde

Domů » Léto

Hinterreit v létě, 1. část

Rakousko - vrchol Hochkönig

250 km značených turistických tras všech stupňů obtížnosti zpřístupňuje fantastické okolí kolem vrcholu Hochkönig. Daleko od rušného turistického shonu vás čeká pestrá nabídka pro pěší turistiku. Od příjemných procházek pro celou rodinu až po náročné horské túry s průvodcem, to vše je možné.

Rodiny s dětmi určitě bude lákat ke koupání venkovní bazén se svými tobogány, divokým vodním kanálem, sprchou s vodopádem, dětským hřištěm a bazénem s brouzdalištěm. V okolí se také nachází několik jezer, jako je například Ritzensee v Saalfeldenu nebo Zeller See. Při nepříznivém počasí je možnost také navštívit kryté bazény v nedalekém okolí, například v Zell am See nebo v Bad Gasteinu.

Super letní bobová dráha pod vrcholkem Biberg v Saalfeldenu nabízí perfektní zábavu pro malé i velké. Je dlouhá 1,6 km, má převýšení 345 metrů, 61 zatáček a 2 skoky. Otevřená je od května do října.

Nespočet kilometrů cyklostezek kolem Hinterreitu, které jsou lemovány nádhernou krajinou je vhodných jak pro cyklisty na horských kolech, tak i pro klasické cyklisty.

Rakousko - jezero Ritzensee