Jste zde

Domů » Leogang

Freeridový kemp pro děti, 2.část

Freeridový kemp pro děti, 2.část

Od začátku kempu jsou děti v pohybu, účastní se výuky a cítí se na čerstvém vzduchu velice dobře. V Bikeparku je k dispozici sjezdová trať pro downhill, používaná v rámci UCI Světového poháru, známá jako "Speedster", v režii André Wagenknechta. Jiná skupina zase používá trať světového poháru, kde procvičuje jízdy Hangman a Bongo Bongo Singletrails pro techniku Basic. Angie Hohenwarther má zase za úkol naučit ty nejmenší tomuto sportu na Kids Mini Bikeparku.

Celý tento pestrý program se odehrává v uvolněné atmosféře a je zde také možno potkat další zajímavé lidi. V loňském roce přišli na návštěvu Timo Pritzel a Cedric Gracia, aby předvedli malou show na dirtline 26TRIX, Bunny hop Tutorial anebo spolu s dětmi Tweak an Hips.

Pořádají se tu samozřejmě i autogramiády a jsou zodpovězeny snad všechny otázky účastníků. Když je příliš velké horko, všichni zajdou do přírodního bazénu v Leogangu pro osvěžení i pro procvičování i nejrůznějších triků a pohybů u skokanského prkna.

Sponsor Canyon podpořil Freeride Camp užíváním jejich zkušebního centra a servisní službou, které zajišťují pro děti různé opravy přímo na místě. Lounge Oakley zase slouží k "natankování" ledového čaje po každé jízdě a je také často navštěvováno. Jinak se samozřejmě dětem neustále věnují všichni místní pracovníci, kteří jsou kdykoli ochotni zodpovědět veškeré dotazy, vyslechnout si požadavky nebo případně ošetřit drobná zranění.

Pro tento rok se plánuje kemp Canyon Oakley Freeride v termínu od 30. července do 6. srpna 2011.

Freeridový kemp pro děti, 2.část
Geografie: