Jste zde

Domů » Leogang

Freeridový kemp pro děti, 1.část

Freeridový kemp pro děti, 1.část

Osobnosti freeridové scény, zkušení trenéři a více než 100 dětí se po dobu jednoho týdne scházejí pod "jednou střechou" v leogangském Bikeparku při kempu Canyon Oakley Freeride Jugendcamp. Jednoduchý a přitom přímo geniální koncept organizátora Roba J má skutečně velký úspěch.

S dlouhodobými kolegy a přáteli, jako jsou Tibor Simai, Cedric Gracia, bývalý německý downhill šampion Andre Wagenknecht, freerider Andi Wittmann nebo úspěšná závodnice ve fourcrosu Angie Hohenwarth, děti absolvují speciální školení a při tom i spoustu zábavy.

První úvodní kolo probíhá v uvolněné atmosféře a účastníci jsou seznámeni se základními pravidly tábora, které tu platí od samého začátku. Žádný alkohol, žádné cigarety, místnosti udržovat v čistotě, k personálu se chovat přívětivě, klid na lůžku od 22. hodiny, stejně jako udržování přátelských vzájemných vztahů na stezkách Bikeparku i mimo ně.

V pondělí jsou děti rozděleny do skupin, aby všichni účastníci měli ty nejlepší podmínky. Jako hlavní kritéria jsou stanovena: úroveň dovednosti, věk, velikost a materiál kola, stejně jako zájmy jednotlivých účastníků.
Každá z osmi skupin pracuje sama a optimálně pod vedením profesionálních trenérů, kteří poskytují všeobecné i individuální rady, aby všichni účastníci během týdne učinili ve svém sportu významný pokrok.

Freeridový kemp pro děti, 1.část
Geografie: