Jste zde

Domů » Leogang

Fitness, squash a wellness

Leogang - hotel Krallerhof

Saalfeldenu i v Leogangu se nabízí také rozsáhlý fitness program pro mladší i starší ročníky narození. Pro všechny milovníky sportu, kteří se rádi pohybují v přírodě, bylo postaveno v části Ullachtal v Leogangu prostorné fitness centrum. V Saalfeldenu zase najdete nádherně navrženou trasu s 20 fitness stanicemi v Kolingwaldu (asi 5 minut od centra).

Tenis a squash si můžete zahrát v hotelu Krallerhof v Leogangu, kde jsou k dispozici dva squashové kurty přístupné i veřejnosti. V hotelu Brandlhof v Saalfeldenu jsou otevřeny 3 tenisové kurty a 2 kurty na squash.
Pro milovníky wellness se nabízí i možnost masáží a fyzioterapie, rehabilitace, kraniosakrální terapie, kosmetiky a pedikúry. Saunu můžete využít ve světě "Saunawelt Ritzensee".

Pokud si chcete zaplavat, musíte se vydat 17 km ve směru na St. Johann in Tirol, kde najdete "Aubad Fieberbrunn". Mají tady krytý plavecký bazén (12,5 x 25 m), masážní venkovní bazén, tobogán, dětské brouzdaliště, finskou, biologickou i parní saunu, saunovací zahradu s horským jezírkem, masáže a solárium. Bazén s vlnami je třeba i v Zell am See (asi 14 km daleko), je krytý a je zde i bazén se saunou a parní lázní, solárium a masáže.

Saalfelden - hotel Brandlhof
Geografie: