Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Paulina, Saalbach

Rakouský dům Paulina s apartmány

Apartmány Paulina leží v části obce Vorderglemm, středisko Saalbach je vzdálené 4 km. Dojezd na lyžích až k apartmánům je možný při dobrých sněhových podmínkách. Nástupní stanice lanovky lyžařského střediska Skicircus Saalbach-Hinterglemm je vzdálená přibližně 1 km.

Dům nabízí 5 apartmánů, místnost pro úschovu lyží a lyžařských bot. Internet a WLAN za poplatek. Parkování u domu je v ceně.
V ceně je sauna 1x za týden, jinak za poplatek.

Ubytování:
Apartmány jsou vybaveny: kabelová televize, rádio, telefon, kuchyňská linka (4-plotýnkový elektrický sporák, pečící trouba, lednička, kávovar, rychlovarná konvice) a balkón.

1-pokojový apartmán pro 2 - 3 osoby (cca 32 m2): obytná místnost/ ložnice s dvojlůžkem a rozkládacím křeslem, sprcha, WC.

2-pokojový apartmán pro 4 osoby (cca 45 m2): obytná místnost/ ložnice s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, 1 pokoj s dvojlůžkem, sprcha, samostatné WC.

3-pokojový apartmán pro 6 osob (cca 60 m2), obytná místnost/ ložnice s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, 2 pokoje s dvojlůžkem, sprcha, samostatné WC.

V ceně: spotřeba el. energie, voda, topení, závěrečný úklid, veškeré lůžkoviny při výměně po 14 dnech. Na místě je třeba zaplatit kauci 70 euro.

Zimní informace:
Vzdálenost lyžařských vleků: cca 1 km
Vzdálenost lyžařských sjezdovek: cca 1 km
Vzdálenost od běžkařské stopy: cca 6 km
Vzdálenost od zastávky skibusu: cca 500 m
Vzdálenost od půjčovny lyží: cca 1 km
Zimní turistické cesty: přímo u domu

(údaje jsou z roku 2010)