Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Pamina, Viehhofen

Apartmány Pamina leží asi 100 metrů od centra Viehhofenu, který je součástí velké lyžařské oblasti Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang.
1 parkovací místo na apartmán je v ceně ubytování. V domě najdete místnost pro úschovu lyží a lyžařských bot

Nekuřácké apartmány jsou vybaveny kuchyňským koutem (el. vařič, lednička, kávovar), kabelovou televizí, telefonem, sprchou, WC.

1-pokojový apartmán pro 2 osoby (cca 22 m2): obytná místnost/ ložnice s dvojlůžkem.

1-pokojový apartmán pro 3 osoby (cca 26 m2): obytná místnost/ ložnice s francouzskou postelí a jednou samostatnou postelí, balkón.

1-pokojový apartmán pro 4 osoby (cca 32 m2): obytná místnost/ ložnice s francouzskou postelí, balkón, otevřená galerie s dvojlůžkem.

2-pokojový apartmán pro 4 osoby (cca 40 m2): v hlavní budově nebo v nově postaveném domě vzdáleném asi 1 km směrem na středisko Saalbach: obytná místnost/ ložnice s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, 1 pokoj pro 2 osoby. Navíc mají mikrovlnnou troubu a myčku nádobí.

V ceně: spotřeba el. energie, voda, topení, závěrečný úklid. Na místě je třeba zaplatit kauci 70 euro.

Zimní informace:
Vzdálenost lyžařských vleků: cca 3 km, cvičný vlek asi 200 m
Vzdálenost lyžařských sjezdovek: cca 3 km, dle sněhových podmínek je možné dojet na lyžích až do vzdálenosti 200 m od domu
Vzdálenost od běžkařské stopy: cca 4 km
Vzdálenost od zastávky skibusu: cca 150 m
Vzdálenost od půjčovny lyží/lyžařské školy: cca 500 m

(údaje jsou z roku 2010)

Komentáře

Vybavení je celkem skromné, ale čisté. Je zde možnost odběru pečiva z domácí pekárny. Ubytování je v klidné lokalitě mimo hlavní ruch. Lyžařské centrum je vzdálené jen několik málo minut jízdy autem nebo skibusem. Na cestě do lyžařského střediska je v sousedních vesničkách několik supermarketů a obchodů.