Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Hasenau, Hinterglemm

Pohled na zimní dům Hasenau, Rakousko

Dům Hasenau se nachází asi 400 m od centra městečka Hinterglemm.
K jeho vybavení patří pobytová místnost, lyžárna, výtah, nápojový automat, pračka, internet. V ceně ubytování je také wellness nabídka, která zahrnuje saunu, parní lázeň, whirlpool, 2 kardio přístroje, za poplatek je solárium.

Apartmány jsou útulně vybaveny kabelovou televizí, telefonem, fénem, sejfem, kuchyňskou linkou (4 el. plotýnky, lednička, mikrovlnná trouba, kávovar), jídelním koutem.

Dvoupokojový byt typu Bergahorn (cca 48 m2) pro 4 osoby: obytná místnost/ložnice s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, 1 dvoulůžkový pokoj, koupelna, WC, balkón.

Dvoupokojový byt typu Adlerhorst (cca 60 m2) pro 5 osob: obytná místnost/ložnice s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, 1 třílůžkový pokoj, vana nebo sprcha, WC, některé pokoje mají balkón.

Třípokojový byt typu Edelweiss (cca 65 m2) pro 6 osob: obytná místnost/ložnice s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, 2 dvojlůžkové pokoje, koupelna, WC, balkón.

Dětská postýlka pro děti do 3 let je v ceně ubytování, nutno hlásit předem.

(údaje jsou z roku 2010)

Komentáře

Lyžařská škola byla přeplněná, jinak jsme zde byli velmi spokojeni. V pokoji jsme jen neměli žádný koutek k posezení. Jídlo a pití: čerstvé mléko, vajíčka a máslo k snídani. Sport a volný čas: pěkné wellness centrum.