Jste zde

Domů » Leogang

Novinky pro zimní sezónu 2012/2013

Schmitten - okolní krajina

Také tento rok se usilovně pracovalo a znovu aktivně investovalo do zdejší infrastruktury, aby se dovolená na lyžích i v nadcházející zimní sezóně stala pro zdejší návštěvníky ještě více pohodlnou a komfortní.

A jaké jsou připraveny konkrétní novinky?:

* Wetterkreuzbahn - moderní šestimístná sedačková lanovka s vyhřívanými sedadly a s ochranným krytem proti nepříznivému počasí, která nahradí lyžařský vlek Wetterkreuz.

* Dokončení stavby vodní nádrže "Wetterkreuz" s objemem 160.000 m³, která bude připravena pro zásobování vodou zasněžovacích zařízení.

Celková investovaná suma činí zhruba 17 milionů €. Společnost Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang investovala v posledním desetiletí dohromady 251 milionů eur na modernizaci a zlepšení pohodlí všech návštěvníků.

Power of Zehn

Doslova senzací pro všechny návštěvníky mladší 19 let (nar. 1994 - 2006) je skutečnost, že o každé sobotě se mohou ve Skicirkusu Saalbach Hinterglemm Leogang naplno věnovat za pouhých 10 EURO lyžování a snowboardingu!

Za pouhých 10 euro máte možnost v nadcházející sezóně 2012/2012 každou sobotu vyrazit do tří lyžařských areálů v Pinzgau, do "lyžařského cirkusu" Saalbach Hinterglemm Leogang, na Kitzsteinhorn a do Schmittenu, abyste si dostatečně užili lyže i snowboardu.

Velký mistr "Zehn-Meister" má již Power of Zehn otestováno a schváleno. „Pro –náctileté se nyní stává lyžování mnohem atraktivnějším", říká, a ještě dodává: „Jestliže tu lyžuje rodina i s dětmi, prožije zde takovou sobotu, jako ještě nikdy předtím!".

Ledovec Kitzsteinhorn přímo garantuje stálou perfektní zábavu ve třech snowparcích a na Sonnenkarbahnu s U-rampou a s Volvo Ice Campem.

Ve Schmittenu si zase můžete zlepšit své snowboardové a freestylové dovednosti ve snowparku Rome Park Schmitten. Milovníci snowboardingu se tu doslova vyřádí na těch svých jibbing sessionech, kickerech, a jak se to vlastně všechno nazývá.

V areálu Skicircusu jsou připraveny další dva nádherné snowparky: Nitro snowpark na Asitzu v Leogangu a Nightpark u nově postavené lanovky Unterschwarzachbahn v Hinterglemmu, kde můžete dovádět až do 21:30 hodin.

Takže rychle na Pinz Gao! Neboť jak říkal již Konfusius: "I ta nejdelší cesta začíná prvním krokem", a ještě: "Ušlechtilý člověk by měl být ve svých slovech uvážlivý, ale tím rychlejší by měl být ve svých skutcích!".

Místo

Wetterkreuz 47° 24' 23.9364" N, 12° 35' 43.8792" E
Location