Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Das Neuhaus, Saalbach

Pohled na hotel Das Neuhaus v Saalbachu

Poloha

4,5-hvězdičkový hotel Das Neuhaus je umístěn v centru pěší zóny městečka Saalbach. V bezprostřední blízkosti hotelu najdete mnoho obchodů, restaurací a barů.

Údolní stanice lanovky Bernkogelbahn do lyžařské oblasti Skizirkus Saalbach - Hinterglemm - Leogang - Fieberbrunn se 270 kilometry sjezdovek je vzdálená cca 50 metrů od hotelu.

Zařízení

Moderní a elegantní hotel nabízí k ubytování 62 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, lobby, internetové připojení WLAN, společenská místnost, dětská herna, bar se zimní zahradou, restaurace, vinotéka, lyžárna s vysoušečem bot.

Parkoviště (bez poplatku) je vzdálené cca 250 metrů, garáže u hotelu jsou za poplatek cca 16 € / den.

Wellness a zábava

Prostorné wellness centrum o rozloze 1000 m2 nabízí ubytovaným hostům krytý bazén, různé sauny, jacuzzi, infračervenou kabinu, fitness přístroje, různé relaxační prostory.

Hotel 1x týdně pořádá procházku s pochodněmi a lyžařskou túru s průvodcem. Za poplatek je salón krásy s masážemi a kosmetickými procedurami.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, župany, vysoušečem vlasů, TV, Wi-Fi, minibarem (za poplatek), trezorem. Některé pokoje mají balkón.

Deluxe pokoje mají stejné vybavení, ale jsou prostornější. Junior suity mají ještě navíc opticky oddělený obývací pokoj s prostorem na spaní.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu s cereáliemi a regionálními produkty, čerstvě vyrobenými vaječnými pokrmy a jinými lahůdkami. Après-ski bufet (15:30 - 17:00 hodin) s teplými a studenými pokrmy, 5-chodová večeře formou menu se salátovým bufetem a různými tematickými bufety.

(údaje jsou z roku 2015)

Restaurace v hotelu Das Neuhaus, Saalbach
Bazén v hotelu Das Neuhaus, Saalbach
Jeden z pokojů v hotelu Das Neuhaus, Saalbach

Místo

Hotel Das Neuhaus, Saalbach 47° 23' 33.864" N, 12° 38' 12.0588" E
Location