Jste zde

Domů » Zima

Akce v únoru 2014

Saalbachská lanovka Bernkogelbahn

BMW Winterfreude

Termín: 1. - 23.2. 2014

Místo: Hinterglemm

Otestujte si i vy ty nejnovější modely BMW xDrive pod vedením profesionálních instruktorů a zažijte na vlastní zimní potěšení s firmou BMW. Společnost BMW nabízí vyznavačům zimních sportů v nadcházejících měsících velmi zvláštní zábavu.

Místo jízd na dvou prkýnkách nebo na jednom si totiž mohou vyznavači zimních sportů v prostoru Festplatz Hinterglemm - dolní stanice lanovky Reiterkogelbahn vyzkoušet své řidičské dovednosti a schopnosti na sněhu a ledu, a přitom se ještě přesvědčit o nesporných výhodách pohonu všech kol při jízdách v modelech automobilky BMW.

Zažijte jízdy s BMW xDrive - inteligentní pohon se systémem pohonu všech čtyř kol od BMW.

Program:

• BMW xDrive – jízda plná zážitků
• BMW xDrive – jízda dovednosti
• testování lyží K2

Pod vedením zkušených instruktorů si budete moci osobně vyzkoušet výhody inteligentního systému pohonu všech čtyř kol při jízdě na sněhu a ledu. Vše bude naprosto bezpečné, protože vozy BMW xDrive nabízejí bezkonkurenční přilnavost, vynikající ovladatelnost, maximální bezpečnost a bezkonkurenční přenos energie jak při jízdě na silnici, tak i mimo ni.

Snow & Beef

Termín: 1. - 23.2. 2014

Místo: Saalbach - Hinterglemm

Kulinářské týdny v Saalbach - Hinterglemmu, kdy se bude všechno točit kolem hovězího masa. Akci pod názvem "Snow & Beef" pořádá Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang ve spolupráci s ARGE Rind, sdružením 30 000 rakouských zemědělců se skotem.

Gastronomické podniky v regionu, jako jsou restaurace, horské chaty a hotely, se připojily se svými nabídkami pokrmů na jídelním lístku z rakouského jakostního hovězího masa.

K tomu se ještě v termínech 1. , 8. a 15. února bude slavnostně grilovat na Walleggalmu, přímo na sjezdovce v Hinterglemmu. Budete moci ochutnat šťavnaté steaky přímo z grilu. Akce se zúčastní skuteční profesionálové, jako např. dvojnásobný mistr světa v grilování Adi Matzek, který vám také dá skvělé tipy.

Cílem "hovězích týdnů" je blíže představit nejen hostům, ale i místním lidem, produkty nejvyšší kvality, typické místní pokrmy a chuť na horách. Kromě toho při této akci dojde k pozitivní spolupráci mezi cestovním ruchem a zemědělstvím.

SnowXschoolgames

Termín: 19. - 20.2. 2014

Místo: Bernkogelbahn, Saalbach

Již potřetí se bude u lanovky Bernkogelbahn v Saalbachuu konat akce snowXschoolgames. Ve dnech 19. a 20. února tady opět vypuknou opravdu velkolepé boje s úchvatnými výkony na jednom či na dvou prknech.

Program:

Boarderchallenge: 19. února od 12:00 hodin
Skicross: 20. února od 11:00 hodin

Místo

Stanice lanovky Bernkogelbahn 47° 24' 13.7052" N, 12° 36' 55.7676" E
Location