Jste zde

Domů » Saalbach - Hinterglemm

Zimní zábava opravdu po každého

Skicirkus - jedna ze sjezdovek

Od mírných svahů přes náročné černé sjezdovky Světového poháru, od špičkových funparků po nedotčené svahy s čerstvým prašanem až po sjezdovky s muldami. Rozlehlost areálu Skicircus a perfektně upravené široké sjezdy určitě ocení většina návštěvníků.

Aby si i nadále zdejší svahy udržely špičkovou kvalitu, investoval Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang v posledním roce celkem více než 2,3 milióny euro do modernizace zasněžovacích zařízení, terénních úprav a stavby sjezdovek. Je jedno, jestli tento areál navštíví mladí snowboardisté, ti nejmenší lyžaři, freeridisté nebo sportovní lyžaři – pro každého fanouška zimních sportů je zde k dispozici ideální terén.

A se západem slunce zábava zdaleka nekončí. Večerní lyžování ve funparku, snowtubing, ledové motokáry, Snowmobile-Park a zábavná jízda na osvětlené sáňkařské dráze udělají z noci den pro ty neúnavné turisty.

Nově byla také vybudována cesta v korunách stromů v Saalbach-Hinterglemmu, která vám zaručí široký výhled na okolní vrcholky. Kombinace 1 km dlouhé trasy mezi zasněženými vrcholky stromů s 200 m dlouhým visutým mostem vysokým asi 40 metrů je skutečně světově unikátní projekt.