Jste zde

Domů » Zima

Zimní sporty a zábava

Skiareál Hinterreiter - zimní zábava

Saalfelden a Maria Alm mají rozsáhlou síť běžkařských tratí. Perfektně udržované dvojité tratě pro bruslařský styl, tratě všech stupňů obtížnosti, i když převažují především lehké až středně těžké stopy. Například trasy pro zimní Mistrovství světa v běhu na lyžích kolem jezera Ritzensee jsou pro sportovněji zaměřené běžkaře a napojují se v Leogangu na dalších 30 km běžkařských tratí.

Kdo si chce na chvíli odpočinout od lyžování i běžkování, najde v Saalfeldenu, v Maria Almu a v okolí mnoho možností k sáňkování. Například sáňkařské dráhy od hostince Jufen a penzionu Kronreith v Maria Almu nebo sáňkařská dráha na Bibergu v Saalfeldenu.

Pro romantiky, milovníky koní nebo i jednoduše pro ty, kteří si chtějí užít zimní pohádkovou atmosféru, se nabízí romantická projížďka kočárem nebo na saních taženými koňmi v idylické oblasti Pinzgau.

Zábavou pro mladé i starší nadšence bude jistě bruslení po zamrzlých jezerech, jako je Ritzensee v Saalfeldenu nebo Zeller See. V případě špatného počasí můžete také využít kryté kluziště v Zell am See.

Sportovní region Hochkönig nabízí neomezenou zábavu a sport pro návštěvníky všech věkových kategorií - od začátečníků až po profesionály, od lyžaře po snowboardisty. Zasněžené okolí zve také k nádherným zimním pěším procházkám v neporušené přírodě, plné slunce a klidu.

Skiareál Hinterreiter - zimní zábava