Jste zde

Domů » Ubytování

Vitalhotel Saliter Hof, Saalfelden

Saalfeldenský Vitalhotel Saliter Hof

Vitalhotel Saliter Hof se nachází jen několik minut pěší chůze od městského centra Saalfeldenu. Nejbližší lanovky a lyžařské vleky skiareálu Saalbach - Hinterglemm jsou vzdálené 5 km. Zastávka skibusu je hned vedle domu, stejně jako nejbližší běžkařské stopy při dobrých sněhových podmínkách.

S typickou salcburskou pohostinností na vás v tomto hotelu čeká útulnost a moderní komfort. K jeho zařízení patří restaurace se čtyřmi stylovými jizbami, kde pro vás kuchařský tým "vykouzlí" regionální speciality ze salcburské kuchyně nebo další chutná rakouská jídla. Otevřená kuchyně vám umožní bližší pohled na práci kuchyňského personálu. Útulný hotelový bar je oblíbeným místem setkávání v odpoledních a večerních hodinách při drinku nebo povídání u krbu. Dále hotel nabízí bezplatné Wi-Fi připojení, výtah a parkoviště.

Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum s finskou saunou, bio saunou, bylinnou parní lázní, infračervenou kabinou, relaxační zónou v panoramatické střešní zahradě s čerstvým ovocem a čajem, osvěžující zážitkovou sprchou, fitness centrem a s místností na cvičení s výhledem na okolní hory.
Za poplatek jsou masáže a kosmetické procedury.

Komfortní pokoje jsou zařízené v tradičním dřevěném stylu těmi nejlepšími přírodními materiály a uklidňujícími barvami. K jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou a WC, vysoušeč vlasů, župan, pantofle a ručníky, velká plochá TV, bezplatné připojení na internet a balkón.
Dvoulůžkový pokoj má rozlohu cca 30m².
Dvoulůžkový pokoj Komfort má cca 40 m², navíc útulné posezení, otevřenou koupelnu, samostatné WC a šatnu.
Suity o rozloze 48 m² mají dvě samostatné ložnice, 2 koupelny se sprchou, 2 WC, útulný obývací pokoj, dvě TV s plochou obrazovkou a dva balkóny.

Stravování: Polopenze - bohatá snídaně formou bufetu s čerstvými sezónními šťávami, místními produkty, krajovými specialitami a čerstvými pomazánkami, odpolední svačina v době 14:30 - 16:30, večeře o 5 chodech výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Saliter Hof - ubytování

Místo

Vitalhotel Saliter Hof 47° 26' 20.3316" N, 12° 49' 13.908" E
Location