Jste zde

Domů » Zima

Večerní lyžování a zábava

Saalbachské lyžování večer

Neužili jste si dostatečně lyžování během dne? Žádné obavy! V Leogangu a Hinterglemmu můžete lyžovat i ve večerních hodinách při umělém osvětlení. Lyžařský vlek Unterschwarzachlift Hinterglemm je v provozu každý večer, denně do cca 21.30 hodin.

Večerní lyžování u lyžařského vleku Schanteilift v centru obce Leogang je pro příznivce tohoto alpského sportu možné přibližně od konce prosince až do poloviny března, v závislosti na sněhových podmínkách.
Koná se každé pondělí, čtvrtek a sobotu v čase 19:00 - 21:30 hodin.

Pokud máte zakoupené skipasy na více než jeden den, tak platí i pro noční lyžování. Jinak je samozřejmě možné zakoupit u pokladen speciální večerní skipasy - dospělý € 10,00 a dítě € 5,00.

Během dne přitahuje lyžaře 200 km perfektně upravovaných lyžařských tratí se sjezdy až do městečka. Se soumrakem ale objevíte v Saalbach - Hinterglemmu tu nejlepší aprés-ski zábavu v Alpách. Ne náhodou ocenil renomovaný lyžařský průvodce ADAC Ski Guide tuto lyžařskou oblast pěti hvězdičkami z celkových pěti možných v oblasti zábavy.

Přibližně 40 útulných horských chat, stejně jako velký počet sněhových barů, hospůdek a diskoték, láká ke skvělým párty a flirtování. Aprés-ski v Saalbach - Hinterglemmu je psáno velkými písmeny a patří v tomto směru k nejoblíbenějším destinacím après-ski zábavy.

Místo

Leogang 47° 26' 21.1992" N, 12° 43' 9.8796" E
Location