Jste zde

Domů » Zima

Lyžařské a snowboardové školy

Lyžařské a snowboardové školy

Lyžařské a snowboardové školy v Leogangu a Saalfeldenu zajišťují pro začátečníky i pokročilé lyžařské kurzy s vysoce kvalifikovanými pracovníky, aby vám tak umožnily ten skutečně příjemný zážitek pro váš volný čas.

Lyžařské a snowboardové vybavení si zde můžete nejen koupit, ale i zapůjčit. Saalfelden i Leogang nabízejí opravdu širokou škálu obchodů a půjčoven veškerého zařízení, ať už jste milovníky lyžování, snowboardingu, sáňkování nebo zimní turistiky! Pokud byste chtěli strávit klidný romantický večer pouze ve dvou, Saalfelden nabízí kvalitní službu hlídání dětí.

Lyžařská školka Leo’s Hexenhaus je provozována společně několika místními lyžařskými školami a dalšími organizacemi jako Skischule Altenberger, Sport Mitterer, Leoganger Bergbahn a Tourismusverband Leogang. Školička pro rodiny s dětmi se nachází u dolní stanice lanovky Asitzbahn.
Pozor, od sezóny 2010/2011 začíná v Salcbursku platit všeobecná povinnost nošení přilby pro mladé lyžaře a snowbordisty až do věku 15 let!

O děti ve věku od 2 do 6 let je výborně postaráno v lyžařské škole Leo’s Hexenhaus. Děti mohou přijít i bez lyžařského vybavení a zůstat zde jen několik hodin nebo i celý den. Na děti celou dobu dohlíží vyškolený dozor. Pro děti od 4 let jsou již nabízeny kurzy lyžování nebo snowboardingu.

Pro ty nejmenší lyžaře si zase lyžařská škola Hinterglemm připravila něco speciálního, zábavný park Mini Clown Welt. Na děti zde čeká mnoho atrakcí, například sáňkování, houpačky, iglú, kolotoče a pohádkové postavičky. O děti se stará vyškolený personál, který pro ně ochotně připraví i něco k zakousnutí. Otevřeno je šest dní v týdnu.

Místo

Leogang, lanovka Asitzbahn 47° 26' 21.0228" N, 12° 43' 9.6672" E
Location