Jste zde

Domů » Leogang

Letní bobování

Saalfelden - bobová dráha

Myslíte, že se dá bobovat jen v zimě? Právě naopak! Letní bobové dráhy v Saalfeldenu a v Leogangu jsou obrovskou zábavou pro malé i velké návštěvníky.

Letní bobová dráha Leo‘s Kufengaudi na Asitzu v Leogangu je dlouhá 400 metrů, a začíná u horní stanice kabinkové lanovky na Asitz. Doslova pak "poletíte" v nadmořské výšce 1800 m světem hor v Pinzgau, s krásným výhledem na Steinernes Meer (Kamenné moře) u Saalfeldenu a kamenné hory u Leogangu. Po jízdě můžete zase rychle přestoupit na lanovku a nechat se pohodlně vyvézt zpět na místo startu a vydat se na další "Leo‘s Kufengaudi".

Máte už dost bobování? Žádný problém, na Asitzu najdete dostatek i jiné zábavy. Je zde např. turistická stezka "Leo’s Spielewanderweg" a zábavní park "Sinne-Erlebnispark" s opravdu pestrým týdenním programem. Kromě tří různých tras s "nekonečným pásem" čeká na všechny děti i letní tunelová trať.

Letní bobová dráha u Bibergu v Saalfeldenu je 1600 m dlouhá, se 61 ostrými zatáčkami a vede nádhernou krajinou kolem Bibergu. Najdete tu také obří skluzavku a zábavu pro všechny děti od 6 let (s doprovodem). Jízda nahoru dvojsedačkovou lanovkou nabízí nádherný pohled na panorama Steinernes Meer a na údolí kolem řeky Saalach.
Poněvadž provoz dráhy závisí na počasí, zjistíte přesnou otevírací dobu až přímo u pokladny. V případě deště se pochopitelně nejezdí!

Geografie: