Jste zde

Domů » Zima

Internet na lyžích, 2. část

Rakouský Saalbach Hinterglemm s vrcholkem Westgipfel
Autor: chriz 71

Protagonisty těchto krátkých videí jsou místní sportovní "velikáni" jako třeba Wolfgang Hörl (rakouské slalomové eso) nebo Stefan Gimpl (snowboardista a trojnásobný vítěz Světového poháru) a pak i vedoucí činitelé společnosti Leoganger Bergbahnen.

Další zlepšování této inovativní aplikace bylo svěřeno dolnorakouské firmě New Media Agency Fosbury. "S naším novým lyžařským průvodcem představujeme opravdové průkopníky v uvádění do provozu zcela nových médií v rámci zimních radovánek. Aplikace zkracuje našim hostům až překvapivě zábavným způsobem dobu čekání během přepravy lanovkou." To říká zástupce společnosti Kornel Grundner, jenž osobně spolupracuje na výrobě videí.

Ski Guide je nyní k dispozici pro Android a pro iPhone ve všech zdejších App Stores a je poskytován všem zájemcům zcela zdarma.

Digitální kompletní servis o aktuální situaci v Saalbach Hinterglemmu si lze také stáhnout zdarma v tamějších obchodech. Jsou tam pak k dispozici veškeré údaje o otevřených sjezdovkách a lyžařských vlecích, pár tipů o možnostech občerstvení, informace o počasí či o aktuálních sněhových podmínkách.

To vše se můžete okamžitě dozvědět jen po několika málo kliknutích. Tyto aplikace jsou k dispozici pro mobilní systémy Android a iPhone, verze pro BlackBerry bude plně k dispozici v blízké budoucnosti.

Informace ze sjezdovek

Pár fotek pořízených v rámci skvělého dne stráveného lyžováním, "Like" pro vaše kolegy na sjezdovce i komunikace na sociálních sítích, to vše se dá bez problému uskutečnit rychle přes mobil. Pro surfování během vašich přesunů po skiareálu slouží ve Skicircusu Saalbach Hinterglemm Leogang od této zimní sezóny celkem 30 Wi-Fi hotspotů k připojení k internetu jak v horách, tak i v údolích, jež jsou všem návštěvníkům k dispozici zcela zdarma.

Tak zde můžete bez problémů sledovat videa z tratí SkiMovie-Strecke powered by BMW v Saalbach Hinterglemmu či SkiMovie-Strecke Almbahn v Leogangu okamžitě on-line i spolu se svými přáteli. Stejně tak se mohou potěšit i ti z vašich blízkých, kteří zůstali doma a prohlížet si vaše fotky ze sjezdovek.

Místo

Leoganger Bergbahnen, Leogang 47° 26' 20.9976" N, 12° 43' 9.5988" E
Location