Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Neuhaus, Saalbach

Rakouský hotel Neuhaus v zimě

4-hvězdičkový hotel Neuhaus se nachází v centru rakouského střediska Saalbach, přímo na pěší zóně. Stanice nejbližší lanové dráhy Bärenkogel je vzdálena cca 100 metrů, další 3 lanovky asi 150 metrů. Zastávka skibusu je přibližně 100 metrů od domu.

Elegantní rodinný hotel s útulnou a okouzlující atmosférou nabízí k ubytování 77 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce, internetový koutek, společenská místnost, restaurace, bar, kavárna, zimní zahrada, sluneční terasa, dětská herna, výtah, lyžárna.

Parkování u hotelu je zdarma, garáže za poplatek cca 14 euro / den (nutná rezervace předem).

V ceně ubytování je wellness centrum, kde najdete krytý bazén (8 x 12 m) s otevřeným přístupem na sluneční terasu s lehátky a slunečníky, různé sauny, parní lázeň, whirlpool, odpočinkovou místnost.

Za poplatek je solárium a masáže, kosmetický salon. 1x týdně se koná sáňkovací večer a "skisafari" s průvodcem.

Elegantně zařízené pokoje typu Kohlmais jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, posezením, telefonem, kabelovou TV, rádiem, trezorem, minibarem a balkónem.

Pokoje typu Asitz mají navíc malý obývací prostor a samostatné WC.

Rodinné pokoje se skládají ze 2 dvoulůžkových pokojů typu Kohlmais vedle sebe nebo naproti sobě. Dětská postýlka je k zapůjčení za poplatek (nutná rezervace předem).

Stravování: Polopenze - bohatá snídaně formou bufetu s bio koutkem, večeře o 4 chodech výběrem z menu anebo různé tématické bufety.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Neuhaus s bazénem
Rakouský hotel Neuhaus - ubytování

Místo

Hotel Neuhaus 47° 23' 33.2196" N, 12° 38' 12.3576" E
Location