Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Lengauer Hof, Saalbach

Rakouský hotel Lengauer Hof v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Lengauer Hof se nachází na klidném místě, asi 4 km je vzdálené centrum rakouského střediska Hinterglemm na konci údolí Glemm.

Hosté určitě ocení tuto jedinečnou a nádhernou polohu v údolí, aniž by přišli o příjemnosti, které se nacházejí v centru města s ápres-ski nabídkou. Městečko Zell am See je cca 20 km daleko.

Hned vedle hotelu se nacházejí dětské a cvičné lyžařské vleky, skibus vás zdarma doveze k lanovkám a vlekům lyžařského areálu Skicircus Saalbach Hinterglemm. Nejbližší běžkařské stopy vedou kolem domu.

Zařízení

Rodinně vedený hotel nabízí k ubytování celkem 4 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce a lobby, restaurace, internetové připojení WLAN (zdarma). Parkování je u hotelu pro ubytované hosty zdarma.

Wellness

V ceně ubytování je wellness centrum se saunou a parní lázní. Za poplatek je Ayurveda-Studio s různými spa a kosmetickými procedurami. Pro děti je připraven (částečně za poplatek)
Lengi-Kids-Club.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje (cca 22 m², max. 2 dospělí) jsou komfortně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou / WC, vysoušeč vlasů, TV se satelitním příjmem, rádio, telefon, připojením na internet a balkón.

V nabídce jsou také rodinné pokoje (cca 33 m², max. 2 dospělí + 2 děti) mají podobné vybavení, ale jsou prostornější.

Stravování

Polopenze - bohaté snídaně formou bufetu, 4-chodové večeře výběrem z menu se salátovým bufetem a tématické večery.

(údaje jsou z roku 2013)

Rakouský hotel Lengauer Hof - ubytování

Místo

Hotel Lengauer Hof, Saalbach 47° 22' 19.272" N, 12° 32' 12.1344" E
Location