Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Krallerhof, Leogang

Rakouský hotel Krallerhof v zimě

Hotel Krallerhof je jedním z nejkrásnějších rekreačních středisek v Rakousku. Nachází se na slunné náhorní plošině, s nádherným výhledem na hory Leoganger Steinberge a Kitzbühelské pohoří.
V létě je okolí hotelu ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a horolezectví. Tenisové a golfové hřiště, rafting na divoké vodě a canyoning ještě nabídku doplňují. V zimě se přímo přede dveřmi rozkládá Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang, v domě funguje lyžařská škola, u hotelu vlastní lyžařský vlek. Kolem vede nespočet běžkařských tratí, sáňkařská dráha a mnoho dalších zimních aktivit.

Rodinně vedený hotel je členem sdružení Best Wellness Hotels Austria, nachází se daleko od hlavních silnic a je otevřen po celý rok. K jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, restaurace ("Die KrallerAlm", "Die Alte Schmiede", "Das AsitzBräu"), vinotéka, bar, terasa, výtah, konferenční prostory, vlastní parkoviště.

K regeneraci a relaxaci hostů slouží wellness centrum "Refugium" (cca 2 380 m²): krytý bazén (500 m² s rodinnou saunou), různé sauny, parní místnosti, solná jeskyně, tepidárium, laconium, kadeřnictví, kosmetika, masáže a terapie, ayurvéda, moderní kardio- a gymnastická místnost, solárium, soukromé spa, venkovní plavecký bazén. To vše zajistí harmonii mezi tělem, myslí a duší.
Pro děti od 3 let je o zábavu postaráno v "Krallis Kidsclubu".

Pohodlné pokoje ve venkovském stylu a exkluzivně barevné suity nabízejí vysoký komfort ubytování. Hotel nabízí celkem 124 moderně vybavených a prostorných pokojů (11 jednolůžkových, 35 dvoulůžkových pokojů, 39 apartmánů, 2 mezonety, 7 Nusko suit, 2 suity Fürstenhof, 21 barevných suit a 6 studií). Poslední rekonstrukce proběhla na podzim roku 2010.
Každý pokoj má balkón (s výjimkou studií), satelitní TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávač, bezplatné internetové připojení Wi-Fi, rádio, trezor, minibar, koupelnu a WC.
Rodinné pokoje v hlavní budově jsou z větší části vybaveny spacím systémem "Samina", kterým vám zajistí blažený spánek.

Stravování: Snídaně formou bohatého bufetu s domácím pečivem.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Krallerhof s wellness
Rakouský hotel Krallerhof - ubytování

Místo

Hotel Krallerhof 47° 26' 17.4372" N, 12° 44' 10.9032" E
Location