Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hindenburg, Saalfelden

Rakouský hotel Hindenburg v zimě

Hotel Hindenburg je položen v centru městečka Saalfelden, ale přesto na klidném místě. Obchody se nacházejí v jeho blízkém okolí. Ledovec Kitzsteinhorn je vzdálený 25 km, nejbližší lyžařské oblasti Hinterreit 3 km nebo Maria Alm 5 km. Zastávka skibusu je přímo před domem. Běžkařské stopy jsou vzdálené 500 metrů, u jezera Ritzensee.

Hotel se nachází v 500 let starém domě, k jeho zařízení patří 70 pokojů, recepce a přijímací prostor, snídaňová místnost, jídelna, restaurace, bar, vinný sklípek, hospůdka, společenská místnost, čítárna, místnost pro semináře, internetový koutek a internetové připojení WLAN (zdarma), lyžárna a místnost pro lyžařské boty, výtah a parkoviště (zdarma), garáže za poplatek a na vyžádání.

Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum (rozloha cca 80 m²): Finská sauna, parní lázeň, infračervená kabina a posilovna.
Za poplatek je solárium a masáže (nutná rezervace předem).

Všechny pokoje jsou nekuřácké, vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC (v některých pokojích je WC oddělené), vysoušečem vlasů, župany a pantoflemi (za poplatek), minibarem, rádiem, telefonem, kabeovou televizí, internetovým připojením W-Lan, trezorem.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu s teplými a studenými pokrmy, večeře o 4 chodech výběrem z menu a se salátovým bufetem. Na přání je možné zařídit vegetariánskou a dietní stravu.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Hindenburg s restaurací
Rakouský hotel Hindenburg - ubytování

Místo

Hotel Hindenburg, Saalfelden 47° 25' 36.3648" N, 12° 50' 47.832" E
Location