Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Berger's Sporthotel, Saalbach

Rakouský hotel Berger's Sporthotel v zimě

Hotel Berger's Sporthotel se nachází v centru městečka Saalbach, přímo na místní pěší zóně. Nejbližší kabinková lanovka Schattberg-Express stejně jako sjezdovka je vzdálená cca 100 metrů. Běžkařské stopy, zimní turistické trasy a zastávka skibusu jsou asi 300 metrů od domu.

Rodiině vedený 4-hvězdičkový podnik nabízí k ubytování 110 lůžek, dále k jeho zařízení patří recepce, lobby s barem "Prosecco", společenská místnost, stylové salonky, hospůdka, restaurace s galerií, noční klub, výtah, soukromé parkoviště vzdálené 50 metrů od domu (zdarma). Veřejné garáže jsou 300 metrů daleko, poplatek 9 € / den.

Pro ubytované hosty je v ceně wellness centrum: Krytý bazén (10 x 5 m) s integrovaným whirlpoolem, podvodní hudba, sauna, parní lázně, relaxační místnost, zážitková sprcha s hrou barev.
Za poplatek je turbo-solárium, masáže a beauty centrum s kosmetikou.

Všechny pokoje v hlavní budově jsou vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou a WC, telefonem, kabelovou televizí, lednicí, rádiem, trezorem, kosmetickým zrcadlem a vysoušečem vlasů. Některé pokoje mají balkón.
Ve vedlejší budově (cca 20 metrů vzdálené) jsou pokoje vybavené vanou nebo sprchou, WC, vysoušečem vlasů, kosmetickým zrcadlem, telefonem, kabelovou televizí, trezorem, minibarem, rádiem a částečně balkonem.
Dětská postýlka je na vyžádání.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu s teplými a studenými pokrmy a s bio-koutkem, večeře o 4 chodech s možností výběru (3 hlavní jídla a 3 dezerty), předkrmový a salátový bufet. 1 x týdně se koná selský bufet nebo slavnostní večeře.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Berger's Sporthotel s barem
Rakouský hotel Berger's Sporthotel s bazénem
Rakouský hotel Berger's Sporthotel - ubytování

Místo

Bergers Sporthotel 47° 23' 27.132" N, 12° 38' 11.886" E
Location