Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bauer, Saalbach

Rakouský hotel Bauer

Hotel Bauer má skvělou polohu uprostřed pěší zóny v městečku Saalbach. Dolní stanice dvou velkých lanovek Schattberg Xpress a Kohlmaisbahn lyžařského cirkusu Saalbach-Hinterglemm jsou vzdálené jen asi 100 metrů. Zastávka skibusu je 200 m daleko, nejbližší běžkařské stopy jsou cca 4 km od domu.

Rodinný podník nabízí k ubytování 35 pokojů. Hotel se skládá z hlavní a vedlejší budovy, vzdálené asi 80 m. K zařízení té hlavní patří přijímací hala s recepcí, jídelna s domácím barem, elegantní à-la-carte restaurace se zimní zahradou, kavárna, uzamykatelné boxy na lyže a vysoušeče bot, výtah a parkoviště. Garážové stání je za poplatek 12 EUR/noc - nutná rezervace předem.

Moderní wellness centrum nabízí ubytovaným hostům bazén, bio saunu, parní lázně, vodní trůn, termárium, Kneippovy koupele a relaxační místnost. V přibližně 80 metrů vzdálené vedlejší budově se nachází další krytý bazén, finská sauna a posilovna.
Za poplatek jsou lázeňské procedury, masáže a solárium.

Pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, kosmetickým zrcadlem, vysoušečem vlasů, kabelovou TV, rádiem, telefonem, trezorem.
V hlavní budově mají rozlohu cca 25 m2, mají navíc minibar a připojení k internetu (za poplatek). Ve vedlejší budově jsou velké cca 20-24 m2.
Dětské postýlky jsou zdarma, nutná rezervace předem.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu s bio koutkem, bar s džusy, večeře výběrem z menu o 4 chodech se salátovým bufetem, 1x týdně selský bufet a slavnostní večeře s uvítacím koktejlem.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Bauer s bazénem
Rakouský hotel Bauer s jídelnou
Rakouský hotel Bauer - ubytování

Místo

Hotel Bauer 47° 23' 29.5404" N, 12° 38' 12.3108" E
Location