Jste zde

Domů » Leogang

Flying Fox XXL, 2. část

Logo adrenalinové zábavy Flying Fox XXL

Na celém zařízení Flying Fox XXL spolupracoval Jochen Schweizer s Leogangskými horskými drahami, který také pro tento nový zážitek povolal experty s odbornými zkušenostmi. Fáze výstavby Flying Fox XXL trvala čtyři až pět měsíců a venkovní práce začaly na jaře roku 2011. Celkově se objem investic pohyboval kolem 600 000 Eur.

Vedle nejmodernějšího a největšího rotačního aerodynamického tunelu v Evropě a jedinečného zařízení Flyer Base v Berlíně, je Flying Fox XXL v Leogangu třetím velkým projektem realizovaným firmou Jochen Schweizer AG Projects. Tímto projektem se rozšířily rozmanité zkušenosti bývalého kaskadéra Jochena Schweizera již na více než 1 000 různých dalších atrakcí jeho vlastní výroby.

Běžná cena za výškový let je 79 €, samozřejmě jsou možné různé slevy a akce. Minimální věk je 10 let, až do 18 let je potřeba písemný souhlasu rodiče nebo zákonného zástupce. Váha těla musí být v rozmezí 35 až 120 kg, je potřeba normální tělesný a duševní stav, nedoporučuje se během těhotenství.

Doporučuje se sportovní oblečení, pevná obuv, brýle. Přilba a postroj vám budou zapůjčeny na místě.
Cena zahrnuje jízdu lanovkou do místa startu, zaškolení, zapůjčení přilby, transfer zpět k dolní stanici lanovky Asitzbahn, osvědčení. Za příplatek 19,00 euro (na místě) můžete být natočeni během letu. Video nahrávku dostanete na SD kartě.
Zařízení není v provozu během silného větru a bouřky.

Geografie: 

Místo

Leogang, lanovka Asitzbahn 47° 26' 21.0228" N, 12° 43' 9.6564" E
Location