Jste zde

Domů » Léto

Další letní aktivity, 2. část

Bockerl je vybaven hydraulickou kotoučovou brzdou, a tak si každý může sám zvolit rychlost pohybu, která mu bude vyhovovat. Po krátkém zaučení a naučení se technice jízdy můžete vyrazit za dobrodružstvím a z jinak nepopulární chůze z kopce se tak stává neuvěřitelný zážitek z jízdy.

Taubing

Taubing je poslední výstřelek módy na řekách. Toto zařízení se dá používat velmi snadno a nabízí díky své konstrukci velkou stabilitu. Tyto okolnosti dělají z tohoto sportu skutečně bezpečnou záležitost a představují při nízkém stavu vody přímo skvělou zábavu.

Outdoor Fitness World

V Saalbach Hinterglemmu se dá jak v létě, tak i v zimě, sportovat těmi nejrůznějšími způsoby. Ale použijete při takovémto sportování opravdu plně všechny svalové skupiny? To je přece u všech sportů to nejdůležitější.

Pokud tedy opravdu chcete zažít to nejlepší z přírody a přitom využít nabídky fitness a organizované turistiky, je tu pro vás jako na zavolanou hotel Wander- & Relax Gollinger Hof v Hinterglemmu, kde se 2x týdně konají univerzální tréninkové akce ve spolupráci s tamním fitness partnerem. Jde o provádění volnočasových aktivit na čerstvém vzduchu – tzv. outdoor fitness world.

Hosté a místní obyvatelé si mohou dopřát zcela podle svého vlastního uvážení a chuti fitness trénink pod vedením zkušených certifikovaných trenérů a získat užitečné tipy pro své vlastní cvičební programy.

Trénování na čerstvém vzduchu probíhá, jak již název napovídá, výhradně venku. Lesy, potoky a louky se tak stávají přirozeným prostředím pro vaše cvičení, a okolní skály, větve a kmeny stromů slouží jako pomocné zařízení. Účastníci cítí trávu pod svýma nohama, vítr na kůži a pochopitelně čerstvý vzduch v plicích.

Lukostřelba

Fascinace lukostřelbou je všeobecně známá věc a určitě přitom zapomenete na čerstvém vzduchu v Saalbach Hinterglemmu na všechen ten stres a shon, který na vás v běžném životě neustále útočí.

Po krátkém úvodu bude již čas vyrazit na "lov". Zvířata jako živá již čekají na ulovení malými i velkými lovci. Na "lovce" tu čeká 28 různých cílů. Na cílové ploše si může každý lukostřelec osobně zvolit (pomocí barevně odlišných ploch) stupeň obtížnosti, kam se bude snažit trefit.

Dobré horské nebo turistické boty vám zajistí pevný postoj při střelbě a dozajista patří k tomu vůbec nejdůležitějšímu vybavení lukostřelce. Velká část tohoto střeleckého areálu se nachází v lese na Glemmerhofu a dá se tady pobýt za každého počasí. Areál je dobře značen a je snadno k nalezení, ale žádná procházka to tedy není.

Místo

Hotel Gollinger Hof, Hinterglemm 47° 22' 39.792" N, 12° 35' 28.9032" E
Location