Jste zde

Domů » Saalbach - Hinterglemm

Akce v prosinci 2013, 2. část

Zimní Saalbach Hinterglemm Leogang

20 let Rave on Snow

Největší světový zimní festival klubové scény!

Termín: 12. - 15.12 2013

Místo: Saalbach - Hinterglemm

Samozřejmě, že se předvánoční megapárty Rave on Snow koná i v roce 2013! Od 12. do 15. prosince se budou znovu ti nejlepší mezinárodní DJ´s snažit o perfektní náladu tisíců milovníků párty, kteří dorazí do regionu Saalbach - Hinterglemm, aby všichni společně proměnili noci tohoto víkendu v den.

Také v letošním roce startuje tahle vyhlášená párty již ve čtvrtek! Největší světový zimní festival klubové scény opět určitě přiláká tisíce fanoušků elektronické hudby v unikátní kombinaci s boardingem a s nočním životem v zimním zasněženém středisku.

Rave on Snow je rozhodně mnohem víc, než jen nějaká párty, je "oslavou Vánoc" klubové scény, zimním setkáním, které při teplotách pod bodem mrazu slibuje tu "nejžhavější“ zábavu.

Od nepaměti představuje podnik Rave on Snow audiovizuální inovaci a kvalitu. Mnoho interpretů zahájilo právě na Rave on Snow svou cestu za slávou a vydobylo si tak své pozice ve světě mezinárodní klubové scény. Většina z nich ale zůstala akci Rave on Snow věrná i v průběhu dalších let.

I letos tu opět bude více než 70 DJ´s a nebudou pochopitelně chybět ani živá vystoupení mnoha interpretů!

Adventní kalendář

I v letošním roce si opět mohou přátelé Saalbach Hinterglemmu zpříjemnit dobu adventu s místním blogem adventního kalendáře. Od 1. prosince se každý den otevírá nové okénko, kde budou otázky k provozu lyžařského střediska.

Všechny správné odpovědi pak budou ve stejný den slosovány a vítězové obdrží hodnotné ceny. Bavte se a my vám přejeme hodně štěstí! Na facebookové stránce skiareálu budou pravidelně každý den zveřejňovány výsledky.

Traditioneller Fackellauf

Tradiční jízda na lyžích s pochodněmi

Termín: 31. prosince 2013

Místo: Saalbach - Hinterglemm

I v letošním roce se můžete těšit na tradiční jízdy s pochodněmi instruktorů lyžování ze Saalbach Hinterglemmu! Sraz je v Hinterglemmu v 17:00 hodin u lanovky Unterschwarzachbahn, sraz v Saalbachu v 17:00 hodin na Turmwiese.

Na Silvestra čeká na všechny účastníky neomezená Snow Show: Tanec vídeňských valčíků, Magic Pisten Bully Show, skishow s přehlídkou vlajek a tradiční jízda s pochodněmi, ohňostroj atd.

Novinky zimní sezóny 2013/2014

I v nové zimní sezóně se zdejší organizátoři snaží nadále investovat do místní infrastruktury, aby bylo prostředí pro zimní návštěvníky ještě pohodlnější a komfortnější.

Tak například byla otevřena zcela nová a moderní šestimístná sedačková lanovka Rosswaldbahn s vyhřívanými sedadly a s "bublinou“. Ta nahradila Rosswaldský lyžařský vlek.

Navíc bylo i pro letošní sezóně investováno do vozidel na úpravu svahů, do vlastní úpravy a do zasněžování svahů, do sanace sjezdovek, atd. Celkové investice dosáhly částky kolem 10 miliónů €.

Místo

Lanovka v Hinterglemmu 47° 22' 31.1628" N, 12° 35' 21.0228" E
Location